marți, 17 martie 2009

Stefan Banica Jr cere 20000 euro ca sa cante la nunti

Sotul Andreei Marin este unul dintre cel mai bine cotati cantareti din Romania. Drept dovada stau tarifele pe care Stefan Banica Jr. le percepe atunci cand pune mana pe microfon pentru un recital. Mai mult, organizatorii de spectacole sau petreceri private trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a-l avea "cap de afis". Desi pare o atitudine prea occidentala pentru piata muzicala romaneasca, in cazul lui Banica Jr. a prins.
Asadar, artistul primeste banii pe care ii cere si ofera in schimb un show de senzatie. Cu 7.000 de euro, Banica Jr. urca pe scena insotit de orchestra, backing vocals si dansatori. Potrivit unor surse din randul organizatorilor, datele problemei se schimba atunci cand vine vorba de nunti.
Artistul nu canta pentru miri decat daca petrecerea se desfasoara intr-o locatie selecta, cum ar fi hotelurile de lux din Bucuresti si din tara, sau Palatul Snagov, cea mai mare atractie din ultimul timp
pentru proaspetii insuratei cu bani.
Si daca nunta e de cinci stele, tariful lui Banica aproape se tripleaza. Un recital in cadrul unei astfel de petreceri private costa, conform surselor, 20.000 de euro, suma care nu se negociaza.

Niciun comentariu: