marți, 17 martie 2009

Iulia Vantur back-ing vocal pentru Akcent!

La dorinta iubitului sau, Marius Moga, cel care a colaborat cu cei patru baieti, prezentatoarea tv a inregistrat, in studio, pentru ultima piesa a trupei.
Desi inca nu i-a scos un album, Marius Moga o “rodeaza” pe Iulia Vantur. Prezentatoarea a lucrat alaturi de iubitul sau, in studio, pentru ultima piesa a trupei Akcent, “Let’s talk about it”. Ea a facut backing-ul vocal, cei patru baieti declarandu-se la final multumiti de ceea ce au primit. “Este adevarat ca Iulia a colaborat la aceasta piesa, dar mai multe amanunte nu stiu, pentru ca nu am stat in studio”, a declarat Mihai, unul dintre componentii trupei. Colegul sau, Adrian, a adaugat: “Stiu doar ca Moga a compus melodia si el a ales cine sa faca backing-ul. Este o voce foarte frumoasa. Piesa a iesit asa cum ne-am dorit”. Iubitul Iuliei Vantur este celebru pentru experimentele pe care le realizeaza. Nu de putine ori, acesta a “cautat” voci care sa cada pe liniile melodice ale pieselor sale, chiar printre cei aflati in studio, indiferent ca acestia aveau vreo treaba sau nu cu cantatul. Se pare ca si de data
aceasta a nimerit-o, Iulia fiind exact “omul potrivit, la locul potrivit”, prestatia sa ridicandu-se la nivelul asteptarilor baietilor de la Akcent, care s-au aratat chiar uimiti cand au aflat pe cine au avut “in spate”. Este foarte posibil ca si pe viitor compozitorul sa mai apeleze la “serviciile” iubitei sale.
Debut muzical la “Dansez pentru tine”
Iulia Vantur si-a facut debutul muzical la penultima editie a show-ului “Dansez pentru tine”. Ea a cantat o piesa compusa special de Marius Moga. Desi s-a zvonit ca micutul Mozart o sa-i faca un album de 12 piese, acesta nu si-a gasit inca timp
pentru iubita sa, dat fiind faptul ca la usa sa stau la rand multe vedete deja consacrate. La randu-i, si Iulia a preferat sa se axeze in continuare pe televiziune, pentru ea muzica ramanand momentan doar un hobby.

Niciun comentariu: