marți, 17 martie 2009

Două săptămâni de căsnicie ajung! Eddie Murphy s-a despărţit de soţie

Un om nu se schimbă niciodată! Proastele obiceiuri, tarele de comportament nu dispar, indiferent de situaţie. Actorul de comedie Eddie Murphy şi-a dorit mult mariajul alături de Tracey Edmonds, însă, la doar două săptămâni de la ceremonia din Bora Bora, bărbatul de culoare şi-a dat arama pe faţă. Nici noua lui achiziţie nu a scăpat de gesturile grosolane pe care starul le aplică femeilor din viaţa lui. Urmarea: porumbeii s-au despărţit!

„Ne-am gândit mult şi am discutat. Vom merge fiecare pe drumul său. Ceea ce s-a întâmplat în Bora Bora este o expresie simbolică a dragostei profunde care ne-a legat, însă de acum înainte vom rămâne doar prieteni”, au transmis cei care cândva au format un cuplu.

Se pare că lucrurile s-au înrăutăţit în luna de miere, atunci când Murphy a început să ţipe în public la proaspăta lui soţie. „A urlat la ea de câteva ori în văzul lumii şi asta a fost foarte ruşinos şi stânjenitor pentru ea”, au declarat martori.

Din fericire, foştii parteneri
nu vor fi nevoiţi să se plimbe prin tribunale, pentru că, din punct de vedere legal
, nu sunt căsătoriţi. Nunta din Bora Bora a fost doar simbolică. Perechea urma să se oficializeze în Statele Unite, întrucât căsătoriile în străinătate nu sunt valabile. În mod evident nu-şi vor pune pirostriile pe bune...

Niciun comentariu: