marți, 17 martie 2009

Mama Natura mananca dulciuri ca sa nasca fetita

Mama Natură” e hotărâtă ca anul acesta să devină mamă, chiar dacă recunoaşte că sarcina o cam sperie puţin. În timp
ce Roxana îşi doreşte o fetiţă, soţul ei vrea băiat. Cu toate acestea, vedeta Antenei 1 are o şansă să-şi vadă visul împli-nit: un regim alimentar
care să influenţeze sexul copilului.

Deşi are numai 22 de ani, prezentatoarea emisiunii “Vreau să fiu mare vedetă” îşi doreşte cu ardoare ca anul acesta să dea naştere primului ei copil. Căsătorită de doi ani cu Laurenţiu, viaţa de familie nu pare să-i dea deloc dureri de cap Roxanei.

“Eu şi soţul meu ne iubim la fel ca-n prima zi şi ne străduim ca în relaţia noastră să nu intervină monotonia sau certurile. Ne facem surprize tot timpul, pentru a nu ne plictisi”, a declarat vedeta, pentru Click
!. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiţi au un motiv de “dispută”: sexul
primului lor copil.

Laurenţiu îşi doreşte un băiat

Astfel, ca în majoritatea familiilor, în timp ce Roxana doreşte să fie mamă de fetiţă, Laurenţiu vrea să fie tată de băiat: “Cam aşa se întâmplă în fiecare cuplu. Oricum, noi vom fi fericiţi, iar decizia îi aparţine lui Dumnezeu. Important e ca micuţul să fie sănătos”, a mai spus voluptuoasa prezentatoare. Întrebată dacă intenţionează să urmeze un regim alimentar special care să influenţeze sexul copilului, Roxana ne-a mărturisit că încă nu s-a interesat în detaliu în legătură cu acest aspect: “Din câte ştiu eu, e valabil mai mult pentru viitorii taţi”.

Însă, după zicala “Mănânci sărat, naşti băiat, mănânci dulce, naşti fată”, vedeta are toate şansele să devină mama unei fetiţe. Nu de alta, dar, pe lângă mâncarea gătită, printre preferinţele culinare ale Roxanei se numără peştele, legumele şi, mai ales, prăjiturile.

Roxana recunoaşte că se teme puţin de perioada celor nouă luni de sarcină, dar şi de fapul că un copil implică responsabilitate. Ea nu s-a hotărât dacă va apela la ajutorul unei bone, însă cert e faptul că mama sa va participa îndeaproape la creşterea primului ei nepot.

Niciun comentariu: