marți, 5 mai 2009

O fetiţă de şapte ani a murit după ce a stat închisă două zile într-un frigider

O fetiţă de şapte ani din Odobeşti, judeţul Vrancea, a murit asfixiată după ce a stat închisă două zile într-un frigider vechi.

Părinţii acesteia susţin că fetiţa a dispărut miercuri şi că au căutat-o câteva ore, însă au renunţat să o caute deoarece credeau că e în vizită la sora ei. Părinţii spun că au plecat a doua zi liniştiţi la serviciu şi că de miercuri până vineri nu au auzit strigăte sau bătăi în uşa frigiderului deşi rafturile din frigider au fost rupte, semn că fetiţa a încercat să forţeze uşa frigiderului din interior.

Abia vineri mama fetei spune că a simţit un miros greu care venea dinspre frigiderul din cameră. Ea a declarat că atunci când l-a deschis a găsit cadavrul copilei, într-o baltă de sânge.

Părinţii au alertat Poliţia şi vecinii şi spun că ei cred că micuţa a intrat singură în frigider şi nu a mai putut să iasă deoarece frigiderul era un model
Fram vechi, care se poate deschide doar din exterior. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz iar inspectorii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Vrancea au declarat că este posibil ca părinţii să fie cercetaţi pentru rele tratamente
aplicate minorului.

Niciun comentariu: