marți, 5 mai 2009

Mirco este prea aventurier pentru soră-mea

O nouă idilă este pe cale să se înfiripe în lumea mondenă. Chiar dacă blonda Cristina Rus îi mai poartă încă sâmbetele, italianul Mirco Maschio (35 de ani) şi-a schimbat mai nou preferinţele cu 180 de grade, căci i s-au aprins călcâiele după o brunetă, nimeni alta decât sora cea mică a Monicăi Columbeanu, Ramona Gabor.
După ce şi-a trecut deja în palmares mai multe femei celebre, de la Cristina Spătar, Cristina Rus şi manechinul Aisha (cu care s-a şi afişat la o un eveniment în urmă cu două săptămâni), italianul Mirco Maschio a pus ochii pe o altă prospătură. Conform ultimelor zvonuri care circulă prin show-biz, şarmantului italian i-a căzut cu tronc nimeni alta decât sora cea mică a Monicăi Columbeanu, Ramona Gabor.
Umblă vorba că acesta ar fi făcut o pasiune fulgerătoare pentru bruneta de 19 ani. Totul s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, când sora Monicăi Columbeanu a defilat pe podium în cadrul prezentării “Moda este Musica Sotto le Stelle”, ce a avut loc în staţiunea Mamaia. Surse din anturajul focosului italian au dezvăluit că, imediat după prezentarea cu pricina, acesta s-ar fi interesat asiduu la toţi prietenii săi pentru a face rost de numărul de telefon
al Ramonei.
La auzul veştii că Mirco o vrea pe sora sa de iubită, Monica Columbeanu nici măcar nu a vrut să audă de o asemenea “combinaţie”, care a surprins-o foarte tare: “Mirco este prea aventurier pentru soră-mea. El înşiră femeile ca pe mărgele, iar Ramona vrea o relaţie serioasă. Nu e de nasul ei! În plus
, nici măcar nu au făcut cunoştinţă”. Contactat de Click
!, italianul nu a infirmat, dar nici nu a confirmat că şi-ar dori-o pe Ramona, lăsând astfel să se înţeleagă că tânăra în vârstă de 19 ani este pe placul său.
Nu are prieten de trei luni
Ramona Gabor a început să fie vânată de mulţi dintre don-juanii de la noi
după ce s-a despărţit în urmă cu trei luni de fostul său prieten, Ionuţ, un tânăr de condiţie modestă, din Bacău. Chiar dacă a avut propuneri care de care mai interesante de la bărbaţi, Ramona nu s-a grăbit să intre până acum într-o nouă relaţie.

Niciun comentariu: